Home » Overwatch 2 onthult Lifeweaver

Overwatch 2 onthult Lifeweaver

Er is een nieuwe support personage voor Overwatch 2 onthuld.

Sinds de lancering afgelopen oktober heeft Overwatch 2 een extra held na de lancering toegevoegd in de vorm van Ramattra, evenals nieuwe kaarten, cosmetica en meer. Seizoen 4, dat volgende week begint, brengt spelers de volgende post-launch held in de vorm van Lifeweaver, een unieke support. Ter voorbereiding op de naderende release van Lifeweaver heeft Blizzard een heleboel nieuwe details vrijgegeven over het natuurliefhebbende personage.

Lifeweaver komt vanuit Thailand naar het Overwatch-team en gebruikt geavanceerde biolight-technologie, die een grote rol speelt in zijn capaciteiten. Als gevolg hiervan introduceert zijn kit een aantal nieuwe mechanica. Als eerste laadt zijn eerste primaire vaardigheid, Healing Blossom, een lichtgevende bloem op, die hij naar teamgenoten stuurt. Hoe langer hij de bloem oplaadt, hoe meer genezing de ontvanger krijgt. Lifeweaver heeft ook een alternatief primair vuur genaamd Thorn Valley, waar hij biolight-doornen in een verspreid patroon schiet en vijanden beschadigt.

Zijn secundaire vuurvaardigheid wordt Petal Platform genoemd. Met deze vaardigheid kan hij een bloemenplatform spawnen dat iedereen die erop stapt – vriend of vijand – de lucht in tilt. Het ontwikkelingsteam beschouwt deze vaardigheid als vergelijkbaar met Mei’s Ice Wall, omdat het strategisch teamwerk mogelijk maakt en de locatie van elke speler op het veld kan wijzigen. Lifeweaver kan ook over het slagveld rennen met Rejuvenating Dash, een vaardigheid die vergelijkbaar is met die van Hanzo.

Over het verplaatsen van andere spelers gesproken, Lifeweaver’s Life Grip-vaardigheid stelt hem in staat bondgenoten te beschermen terwijl hij ze naar zijn locatie trekt. Het Blizzard-team beschouwt dit bijna als een vriendelijke versie van de Roadhog-hook, omdat je hiermee bondgenoten uit het gevaar kunt trekken. Ten slotte laat Lifeweaver’s ult, Tree of Life, een enorme boom groeien die helende energie en dekking biedt voor zijn team.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.