Home » Blizzard schrapt beloofde PvE-modus Hero Mode van Overwatch 2

Blizzard schrapt beloofde PvE-modus Hero Mode van Overwatch 2

Fans zijn niet blij met de meest recente aankondiging omtrent de Hero Mode van Overwatch 2.

Tijdens een livestream voor ontwikkelaars vandaag heeft Blizzard zijn roadmap voor de komende maanden onthuld. De roadmap, die werd gepresenteerd door game director Aaron Keller en uitvoerend producent Jared Neuss, beschrijft wat er komt tijdens seizoen 5, 6, 7 en daarna. Naast PvP-updates hebben de ontwikkelaars van Overwatch 2 ons ook een idee gegeven van wanneer we de langverwachte PvE-ervaring kunnen verwachten die in 2019 naast de game werd aangekondigd.

“Terwijl het werk aan Overwatch 2 langzaam doorging, begonnen we steeds meer van onze focus en energie weg te trekken van het live spel en alle mensen die het speelden”, zei Keller in de stream. “We hadden mensen die enthousiast waren om die game te spelen, en ze wilden er gewoon meer van. We stonden dus voor een moeilijke keuze: we konden blijven werken aan onze oorspronkelijke visie voor Overwatch 2 zonder een definitieve einddatum in zicht of verander onze strategie en krijg spelers sneller iets te zien. We hebben voor het laatste gekozen en afgelopen oktober hebben we Overwatch 2 uitgebracht met nieuwe helden, nieuwe kaarten, nieuwe modi en regelmatige seizoensupdates. Maar meer dan dat, we hebben onze waarden verschoven voor hoe we willen de game ontwikkelen. We zouden niet langer content opslaan voor echt grote releases en de game een beetje aan de kant laten staan.”

Seizoen 5, met als thema ‘Mischief and Magic’, gaat momenteel van start op 13 juni. Dit vijfde seizoen van de live-service shooter brengt evenementen en modi, waaronder een nieuw tijdelijk evenement genaamd Questwatch. als de terugkeer van het Summer Games-evenement. De roadmap belooft ook een filmische onthulling, een 5v5 mini-comp-seizoen, de Creator Workshop-modus en de terugkeer van de On Fire-monteur die aanwezig was in Overwatch.

Seizoen 6, dat gepland staat voor later deze zomer, wordt door Blizzard aangekondigd als de grootste daling van nieuwe gameplay die in één keer is uitgebracht sinds de lancering van Overwatch 2 in oktober vorig jaar. Seizoen 6 belooft een nieuwe ondersteuningsheld, Flashpoint, Hero Mastery, een Firing Range, een voortgangssysteem voor spelers en het jaarlijkse Overwatch-jubileumevenement. Misschien wel het belangrijkste is dat seizoen 6 spelers de PvE-content geeft die in 2019 werd aangekondigd, aangezien Story Missions arriveert als onderdeel van seizoen 6. Helaas is de Hero Missions PvE-modus geschrapt uit de plannen van het team.

“De ontwikkeling van de PvE-ervaring heeft echt niet de vooruitgang geboekt die we hadden gehoopt”, zei Neuss op de stream. “Het team heeft een heleboel geweldige content gemaakt. Er zijn dus geweldige missies die echt opwindend zijn, er zijn gloednieuwe vijanden die superleuk zijn om tegen te vechten, en een aantal echt geweldige en belachelijke heldentalenten. Maar helaas, de inspanning die nodig is om alle van dat samen tot een ervaring van Blizzard-kwaliteit die we naar je kunnen verzenden is enorm, en er is echt geen einde in zicht of een bepaalde einddatum waarop we dat in de wereld kunnen brengen. nog een moeilijke keuze: blijven we al die moeite in PvE stoppen, in de hoop dat we het ergens in de toekomst kunnen landen of blijven we bij deze reeks waarden die we ‘ Heb je je afgestemd op en gefocust op het live spel en gefocust op het dienen van jullie allemaal? Met alles wat we hebben geleerd over wat er nodig is om deze game te laten werken op het niveau dat je verdient, is het duidelijk dat we die oorspronkelijke visie voor PvE die in 2019 werd getoond, niet kunnen waarmaken. Dat betekent dat we dat niet zullen doen die speciale heldenmodus leveren met talentbomen, die krachtvoortgang op de lange termijn … die dingen staan ​​​​gewoon niet meer in onze plannen.”

 

Ten slotte hebben we geleerd wat spelers kunnen verwachten van seizoen 7 en daarna, waaronder een nieuwe tankheld, bewerkingen van oude helden Roadhog en Sombra, een nieuwe Control-kaart, een nieuw winterevenement, nieuwe Hero Mastery-missies in multiplayer, bioscoopdebuten, de terugkeer van fan-favoriete modi en Competitive Mastery-helden, een nieuwe tijdelijke samenwerkingsevenementmodus en een nieuwe lore-codex.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.