Home » Lords of the Fallen heeft een releasedatum

Lords of the Fallen heeft een releasedatum

Lords of the Fallen zal op vrijdag 13 oktober in de winkelschappen liggen.

Deze reimagining/reboot van zijn voorganger uit 2014 komt op vrijdag 13 oktober. Een grote nieuwe trailer voor Iron Maiden packs in een heleboel met metaal doordrenkte actie die pronkt met de Unreal Engine 5-gerenderde graphics van de game.

Het is een lange weg geweest voor Lords of the Fallen, dat 2 jaar geleden begon als Lords of the Fallen voordat de ontwikkeling helemaal opnieuw begon . Het werd vorig jaar opnieuw aangekondigd als The Lords of the Fallen voordat het terugkeerde naar zijn oorspronkelijke naam. De open wereld van de op Souls geïnspireerde game is vijf keer groter dan die van het origineel en ondersteunt online coöp. De gevechten zijn ook opnieuw afgesteld om sneller en vloeiender te zijn, en ontwikkelaar Hexworks belooft dat de game een algeheel uitgebreide actie-RPG-ervaring wordt.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.