Home » Trailer Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storms Connections toont nieuwe personages en releasedatum

Trailer Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storms Connections toont nieuwe personages en releasedatum

Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storms Connections verschijnt op 17 november.

De langverwachte aankondiging van Bandai Namco heeft de gamingwereld in opwinding gebracht. Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storms Connections zal op 17 november gelanceerd worden voor een verscheidenheid aan platforms, waaronder de Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. Bovendien zal de game ook beschikbaar zijn op Steam, met meer details die binnenkort onthuld zullen worden.

De belofte van Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storms Connections is groots: spelers krijgen de gelegenheid om het adembenemende verhaal van Naruto en Sasuke opnieuw te beleven, en tevens enkele van hun meest gedenkwaardige gevechten te herbeleven die zich afspeelden gedurende Naruto’s epische reis. Deze game gaat zelfs nog verder door een speciaal verhaal over Boruto aan te bieden, waardoor fans de ervaring van meerdere generaties ninja’s kunnen omarmen.

Met een indrukwekkend aantal van meer dan 130 speelbare personages zet deze release een nieuwe standaard binnen de Ultimate Ninja STORM-serie. Terwijl we de releasedatum naderen, heeft Bandai Namco drie nieuwe personages onthuld die de focus leggen op de mysterieuze Kara-organisatie. De komst van Boro, Delta en Koji Kashin verrijkt het roster en breidt de mogelijkheden van spelers verder uit.

Voor diegenen die niet kunnen wachten om hun avontuur te beginnen, biedt de mogelijkheid van digitale pre-orders op platforms zoals PlayStation en Xbox al de kans om hun plek te reserveren. Fysieke pre-orders zijn beschikbaar voor alle platforms behalve pc. De volgende edities zijn verkrijgbaar:

  • Standard Edition: De basisgame.
  • Deluxe Edition: Voegt de Season Pass toe, met 5 binnenkort aangekondigde personages. Bevat tevens de Season Pass Bonus (1 kostuum) en de Deluxe Bonus (1 kostuum).
  • Ultimate Edition: Bevat dezelfde inhoud als de Deluxe Edition, aangevuld met de Ultimate Bonus, inclusief 5 kostuums en 2 accessoires.
  • Collector’s Edition: Inclusief de basisgame, een steelbook case, 2 exclusieve figurines en een speciale omkeerbare inlay.
  • Premium Collector’s Edition: Alleen verkrijgbaar via de Bandai Namco Store, met de basisgame, 2 figurines, een steelbook, een speciale omkeerbare inlay, 6 verzamelkaarten, 1 officiële rol, de Season Pass, de Season Pass Bonus, en zowel de Deluxe als de Ultimate Bonus.

Met Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storms Connections op de horizon kunnen zowel fans van het Naruto-universum als gamers in het algemeen zich voorbereiden om zich te verdiepen in een uitgebreide en meeslepende ervaring, vol epische gevechten en onvergetelijke personages.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.