Home » De Sims 5 zal gratis te downloaden zijn

De Sims 5 zal gratis te downloaden zijn

Electronic Arts verrast gamers met het nieuws dat De Sims 5 bij de release gratis beschikbaar zal zijn voor iedereen.

Deze langverwachte titel, aangekondigd in oktober vorig jaar, zal zowel solo- als multiplayerfunctionaliteit bieden en zal volledige ondersteuning hebben voor alle mobiele apparaten. VP Franchise Creative, Lyndsay Pearson, bevestigt dat het spel zonder kosten gedownload kan worden bij de lancering.

De aankondiging betekent een paradigmaverschuiving in de manier waarop gamers toegang hebben tot de geliefde Sims-franchise. Het feit dat spelers zonder enige aankoop of abonnement kunnen deelnemen, opent de deur naar een breder publiek en belooft een meer inclusieve ervaring.

Met ‘Project Rene’ streeft Electronic Arts naar een nieuwe standaard in toegankelijkheid. Spelers kunnen elkaar vrij uitnodigen om samen te spelen en de grenzeloze creatieve mogelijkheden van De Sims 5 te verkennen. Hiermee hoopt EA een levendige en betrokken gemeenschap te creëren.
De Sims 5 zal niet alleen op traditionele platforms beschikbaar zijn, maar belooft ook een naadloze spelervaring op mobiele apparaten. Dit opent de deur naar een geheel nieuwe manier om van de geliefde simulatiegame te genieten.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.