Home » Ubisoft CEO verdedigt prijskaartje van Skull and Bones

Ubisoft CEO verdedigt prijskaartje van Skull and Bones

Tijdens een recente presentatie voor de aandeelhouders heeft Ubisoft-baas Yves Guillemot het prijskaartje van €80 voor Skull and Bones verdedigd.

Waarbij hij aangaf dat de live service game van ‘quadruple-A-kwaliteit’ is. Tijdens de conferentie kreeg Guillemot een vraag vanuit het publiek over de hoge prijs, vooral gezien het feit dat Skull and Bones ook een battle pass en in-game store heeft. Guillemot benadrukte echter dat de prijs gerechtvaardigd is, en dat spelers kunnen verwachten dat het een volwaardige game is die aan alle verwachtingen zal voldoen.

De kritische vraag uit het publiek is opvallend en toont een gebrek aan vertrouwen bij sommige investeerders in Skull and Bones, vooral gezien de talloze vertragingen die de game de afgelopen jaren heeft gekend.

Momenteel is de game al beschikbaar om uit te proberen in de open bèta, die nog tot 12 februari loopt. De officiële release van Skull and Bones staat gepland op 16 februari voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.