Home » The Lion King en Aladdin krijgen HD remasters

The Lion King en Aladdin krijgen HD remasters

Tijdens een persconferentie van Gamestop is een remaster aangekondigd van The Lion King en Aladdin die oorspronkelijk in de jaren 90 uitkwamen voor de Sega Mega Drive en de SNES.

Beide games gaan in oktober naar Switch, PC, Xbox One en PlayStation 4 in een enkele bundel genaamd Disney Classic Games: Aladdin and the Lion King, en beschikken over opgeschaalde grafische afbeeldingen, aanpasbare bedieningselementen en een reeks andere nieuwe functies.

Er is een terugspoelfunctie, waarmee spelers 15 seconden terug kunnen springen naar een tijd voor onheil, een niveau selecteren en opties voor onkwetsbaarheid en oneindige levens. Deze worden vergezeld door een verscheidenheid aan visuele filters en een Interactive Game Viewer, waarmee spelers de mogelijkheid krijgen om vooruit en achteruit te gaan door volledige gameplay-outs en op elk moment beginnen met spelen.

De collectie bevat ook speelbare versies van beide titels op meerdere platforms – inclusief Sega Mega Drive, Game Boy en Super Game Boy-releases van Aladdin, evenals de SNES-versie van de Lion King – plus een gloednieuwe “laatste versie” van Aladdin en een originele Aladdin “beursdemonstratie” die blijkbaar sinds 1993 niet meer publiek beschikbaar is.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.