Home » Sunset Harbor-uitbreiding komt naar Cities: Skylines

Sunset Harbor-uitbreiding komt naar Cities: Skylines

De Sunset Harbor-uitbreiding komt volgende week naar Cities: Skylines.

De veelgeprezen stadsbouwer Cities: Skylines staat klaar om donderdag 26 maart doelbewust het vochtige nieuwe tijdperk in te zweven, met de komst van de maritieme en transportgerichte Sunset Harbor-uitbreiding, die tegelijkertijd wordt uitgebracht op consoles en pc.

Sunset Harbor werpt zijn thematisch net wijd uit in vergelijking met sommige van Cities: Skylines eerdere uitbreidingen, waarbij commerciële visserij werd geïntroduceerd – zoals vissersboten, viskwekerijen en vier nieuwe industriële beleidsmaatregelen – plus een hele reeks nieuwe opties voor openbaar vervoer.

Op het laatste front is er de nieuwe Intercity Bus Service, waarmee de bevolking via de snelweg tussen steden kan reizen, en er is de milieuvriendelijke Trolleybus Service, die elektrische stroom haalt uit bovenleidingen. En voor degenen die de wegen moe zijn, introduceert Sunset Harbor de nieuwe Passenger Helicopter-service en recreatief vliegen met dank aan The Aviation Club, wat bijdraagt ​​aan de aantrekkelijkheid en het amusement van een stad.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.