Home » Rocksteady werkt aan een Suicide Squad-game

Rocksteady werkt aan een Suicide Squad-game

De Suicide Squad-game is een feit. Rocksteady zal deze op 22 augustus uit de doeken doen.

Na het voltooien van het werk aan de Batman: Arkham-gameserie in 2016, heeft ontwikkelaar Rocksteady Studios stilletjes gewerkt aan zijn volgende project, waarvan wordt gezegd dat het alles is, van een Superman-project tot Teenage Mutant Ninja Turtles.

De laatste geruchten gaan dat de Rocksteady werkt aan een spel genaamd Suicide Squad: Kill the Justice League. Vandaag heeft Rocksteady bevestigd dat het aan een Suicide Squad-game werkt, maar de officiële titel is niet bekendgemaakt. De belangrijkste kunst die bij de aankondiging kwam, plaatst Superman in het vizier, wat wat waarheid zou kunnen werpen op de geruchten ondertitel. We krijgen waarschijnlijk de volledige naam en meer details wanneer de game officieel wordt onthuld op 22 augustus bij DC FanDome, een virtuele fanervaring van 24 uur.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.