Home » Map Fortnite Chapter 5 uitgelekt

Map Fortnite Chapter 5 uitgelekt

Fortnite Chapter 5’s map lijkt te zijn uitgelekt op Twitter hoewel sommigen blij zijn, zijn anderen niet helemaal onder de indruk van de nieuwste map.

Hoewel Fortnite Chapter 4 momenteel geniet van een populariteit boost als gevolg van de terugkeer van de iconische eerste kaart van het spel in zijn OG-seizoen, nadert het hoofdstuk en dit nostalgierijke seizoen snel zijn einde.

Het is aangekondigd dat Fortnite Chapter 4 begin december 2023 tot een einde zal komen, en hoewel de releasedatum van Chapter 5 niet is onthuld door Epic Games, zal het een nieuwe map met zich meebrengen. Een reeks recente lekken die beweren de kaart van het komende hoofdstuk te tonen, suggereert dat er grote veranderingen op komst zijn die het landschap van het spel zullen opschudden in Fortnite’s aankomende vijfde hoofdstuk.

Hoewel deze lekken, zoals bij elke onofficiële video game leak, met enige scepsis moeten worden bekeken en met een korreltje zout moeten worden genomen, komen deze laatste lekken van een redelijk betrouwbare bron  van Twitter-gebruiker GMatrixGames. Terwijl de tastbare nostalgie van Fortnite’s OG Season-map meer dan 44 miljoen spelers inspireerde om zich bij het spel aan te sluiten of terug te keren, een recordgroei in de spelerspopulatie, is het onmogelijk te zeggen hoeveel van deze nieuwe en terugkerende spelers zullen blijven wanneer Fortnite’s Chapter 5 later dit jaar wordt gelanceerd, zoals algemeen wordt verwacht.

Hoewel Fortnite niet onbekend is met lekken, zelfs lekken van zijn vorige kaarten, is dit laatste lek vooral interessant voor fans van het populaire spel. Twitter-gebruiker GMatrixGames, een bekende en gerespecteerde bron van Fortnite Nieuws en Leaks, heeft een foto geplaatst die zij beweren een lek van de kaart van het komende hoofdstuk te zijn. De enorme strijdkaart ziet er fantastisch uit toch heeft het gemengde meningen gekregen van Fortnite-fans, waar sommigen het als een meesterwerk beschouwen en anderen hun ongenoegen uiten, opmerkend dat het lek lijkt te tonen dat een andere kaart enorm inferieur is aan de heruitgave van de iconische kaart van Hoofdstuk 1 in het OG-seizoen.

Hoewel de gelekte kaart van Hoofdstuk 5 nog steeds lijkt te worden bewerkt, zou het, als het accuraat is, fans een redelijk realistisch idee kunnen geven van wat ze kunnen verwachten wanneer het vijfde hoofdstuk van Fortnite later dit jaar wordt gelanceerd. Met nog ongeveer een maand te gaan tot de voorspelde lanceerdatum van het hoofdstuk, kunnen er nog belangrijke ontwikkelingen worden gedaan in het uiterlijk, de geografie en de schaal van de kaart hoewel het kan lijken op de gelekte afbeelding, is er een redelijke kans dat zelfs als het lek authentiek is, de kaart, wanneer compleet en in het spel, er heel anders uit kan zien dan hoe het wordt getoond in de X-post.

Hoewel het vermeende lek een unieke kaart laat zien die nieuw zou zijn voor de serie, hebben sommige oplettende fans in de opmerkingen van ShiinaBR’s Twitter repost een opmerkelijke gelijkenis opgemerkt tussen de gelekte kaart en de kaart van Hoofdstuk 2. Hoewel het geen perfecte kopie is van het eerdere hoofdstuk, is het op verschillende manieren zeer vergelijkbaar mogelijk als een poging van Epic Games om subtiel eer te bewijzen aan een ander klassiek hoofdstuk, of misschien zelfs een bewuste inspanning van de ontwikkelaar om te profiteren van het succes dat de herintroductie van een klassieke kaart bracht in het OG-seizoen van Hoofdstuk 4.

Hoewel fans van de Fortnite-serie waarschijnlijk niet te lang hoeven te wachten op een officiële preview van de kaart van het hoofdstuk, wordt er volop gespeculeerd over de vraag of dit laatste lek authentiek is of niet. Zoals opgemerkt door SmmOan, zijn er een aantal opvallende overeenkomsten tussen de kaarten van beide hoofdstukken, met name de ruwe geografie en de plaatsing van biomen toch zijn de twee kaarten zeker verre van identiek. Dat gezegd hebbende, als het OG-seizoen van Hoofdstuk 4 eindigt op een manier die vergelijkbaar is met Hoofdstuk 1, zou het een prachtige touch kunnen zijn van de ontwikkelaars van het spel om over te gaan naar een wereld die lijkt op Hoofdstuk 2.

Hoewel de officiële lanceerdatum van Fortnite Chapter 5 nog niet is aangekondigd door de ontwikkelaar en uitgever van Fortnite, Epic Games, is onthuld dat het OG-seizoen van Fortnite Chapter 4 zal eindigen op 2 december om 22.00 uur ET – een feit dat veel fans van de zeer populaire survival sandbox battle royal-serie doet hopen dat Chapter 5 de volgende dag live zal gaan. Ondanks dit is er helaas meestal een relatief korte periode van downtime tussen het einde van het ene seizoen en het begin van het volgende, dus het is vrij onwaarschijnlijk dat Fortnite Chapter 5 onmiddellijk zal worden gelanceerd na het einde van het OG-seizoen van Chapter 4. Ondanks de geruchten en lekken is er weinig definitiefs bekend over Fortnite Chapter 5. Hoewel er al lange tijd speculatie is over een vermeende Lego-crossover die begin 2024 zal plaatsvinden, zijn de meest recente lekken van de map van het hoofdstuk misschien wel de meest interessanste tot nu toe.

Hoewel de inclusie van de meest iconische kaart van het spel in het OG-seizoen een uitstekende toevoeging was, zowel voor spelers als voor Epic Games, als de meest recente lekken accuraat zijn, staat het eerste seizoen van Hoofdstuk 5 op het punt een van de beste map te hebben die ooit in een van de vele seizoenen van Fortnite tehebben gezeten.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.