Home » RuneScape komt naar Steam

RuneScape komt naar Steam

De langlopende fantasy MMO RuneScape zal vanaf 14 oktober via Steam te downloaden en te spelen zijn.

Sinds de release in 2001 is RuneScape alleen verkrijgbaar via de website van ontwikkelaar Jagex, maar het zal volgende maand eindelijk zijn weg vinden naar het platform van Valve als onderdeel van de “missie van de studio om het RuneScape-universum naar meer spelers wereldwijd te brengen” – een filosofie die de game al heeft zien uitbreiden naar Android, met een gesloten bèta op iOS die nu ook aan de gang is.

Jagex zegt dat de Steam-release van RuneScape “op maat gemaakte lidmaatschapspakketten” zal bieden, en een reeks Steam-functies zal ondersteunen, waaronder Achievements. Het is ook van plan om een ​​toegewijd ondersteuningsteam in te zetten voor Steam-gebruikers dat zal worden belast met het onderhouden van een RuneScape Community Hub en het produceren van wekelijkse aankondigingen, artikelen, gidsen, video’s en illustraties.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.