Home » De nieuwe game van IO Interactive is een 007 James Bond oorsprongsverhaal

De nieuwe game van IO Interactive is een 007 James Bond oorsprongsverhaal

Er is een nieuwe James Bond-game in ontwikkeling.

Gisteren teasde IO Interactive, de studio achter de iconische Hitman-franchise, dat het team klaar is om zijn nieuwste project te onthullen . Nu hebben we onze eerste blik met een nieuwe teaser-trailer van waar IO aan heeft gewerkt, en het blijkt dat het een 007 James Bond-oorsprongsverhaal is: Project 007.

In samenwerking met MGM, EON Productions en Delphi werkt IO Interactive aan het allereerste oorsprongsverhaal voor de geliefde man met een missie. Aangedreven door IO’s Glacier-technologie, staat Project 007 klaar om de potentiële volgende grote hit voor de Hitman-studio te worden.

Project 007 is in actieve ontwikkeling met zowel de Zweedse als de Deense teams van IO, omdat beide doorgaan met het toevoegen van het gewenste talent om ervoor te zorgen dat deze visie een realiteit ziet die past bij zo’n iconische franchise.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: