Home » Kate Bishop komt volgende maand naar Marvel’s Avengers

Kate Bishop komt volgende maand naar Marvel’s Avengers

Vanaf volgende maand kun je met Kate Bishop spelen in Marvel’s Avengers.

Sinds de lancering in augustus is aanvullende informatie over geheel nieuwe content voor Marvel’s Avengers schaars. Temidden van beloften van nieuwe personages en extra verhaallijnen, hebben fans grotendeels in het ongewisse gelaten over wanneer Hawkeye, Black Panther of een van de geplaagde / aangekondigde personages na de lancering in de game zouden aankomen. We weten nu eindelijk dat Kate Bishop volgende maand van start gaat met het eerste seizoen van post-launch content.

Kate Bishop (ingesproken door Ashly Burch in Marvel’s Avengers) is een van de volgende personages die de naam Hawkeye aanneemt naar Clint Barton en is een meesterlijke boogschutter en zwaardvechter die in de strips deel uitmaakt van het Young Avengers-team. In Marvel’s Avengers voegt ze zich bij het team in een poging om door de tijd te reizen en AIM te stoppen bij de volgende stap in zijn plannen na het hoofdverhaal van de campagne. De trailer boordevol actie toont Kate’s acrobatische vaardigheden, nieuwe vijanden en enkele terugkerende bedreigingen in Operation: Taking AIM.

Kate heeft talloze vaardigheden om mee te spelen, waaronder scheermespijlen, scatter shot-pijlen, explosieve pijlen en rookgordijnpijlen. Ze kan ook warp-pijlen gebruiken om naar vijanden te teleporteren om ze met haar zwaard op ze uit te laden. Kate kan een hologram-lokvogel spawnen om vijanden af ​​te leiden en zichzelf te vernietigen om samenkomende vijanden schade te berokkenen. Haar ultieme vaardigheid is Quantum Overdrive, waar ze onbeperkte kwantumenergie krijgt om in haar pijlen te gebruiken met explosieve resultaten.

Operation: Taking AIM bevat het verhaal van Kate die op zoek is naar Hawkeye (Clint Barton). Zo eenvoudig kan het natuurlijk nooit zijn, want ze ontdekt een samenzwering rond Nick Fury, tijdreizen en een nieuwe vijand: de Super Adaptoid. Deze slechterik is een supercharged versie van de Adaptoids die je tegenkwam in de hoofdcampagne, maar Super Adaptoid heeft alle krachten van de Avengers, waardoor het een bedreiging op Omega-niveau is.

Volgens Crystal Dynamics is Operation: Taking AIM de eerste van vele Operations, verhaalgestuurde post-launch content die nieuwe helden, schurken, biomen en meer introduceert. Crystal Dynamics beschouwt deze operaties als samenkomen om grotere bogen te vormen, vergelijkbaar met een reeks strips of een televisieshowseizoen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.