Home » Among Us is nu beschikbaar op Xbox Game Pass voor PC

Among Us is nu beschikbaar op Xbox Game Pass voor PC

Among Us is nu te downloaden met de Xbox Game Pass.

Bij het populaire spel moeten 4-10 spelers samenwerken om hun ruimteschip klaar te maken voor lancering. Het probleem? Een of meer van de spelers is een bedrieger die de missie moet saboteren door hun bemanningsleden te vermoorden zonder argwaan te wekken.

Het plezier zit in het werken als een groep om de bedriegers af te leiden, wat vaak leidt tot hilarische (en soms verhitte) discussies vol wilde beschuldigingen en pogingen om anderen in de val te lokken. Als de juiste bedrieger wordt weggestemd, wint de ploeg. Als bedriegers bemanningsleden tot niets maken, lopen ze als overwinnaar weg. Zorg ervoor dat je een scherpe geest hebt en een goede pokerface voordat je hier vrienden voor samenbrengt.

Wat Among Us zo’n interessant verhaal maakt, is dat het in 2018 werd gelanceerd, maar pas dit jaar populair werd, waar het zo opgeblazen is dat zelfs beroemde politici het leuk willen vinden. Among Us slaagde erin om de prijzen voor Beste Multiplayer en Beste Mobiel binnen te halen tijdens de Game Awards van dit jaar, tot verbazing en betraande ogen van het kleine ontwikkelingsteam, InnerSloth.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.