Home » Remedy toont next-gen beelden Control: Ultimate Edition

Remedy toont next-gen beelden Control: Ultimate Edition

Bekijk hier de eerste beelden van de next-gen versie van Control: Ultimate Edition.

Control is een van de beste titels van 2019, maar de prestaties ervan – vooral op basis PS4/Xbox One-eenheden – kunnen soms vlekkerig zijn. Remedy heeft de nieuwe generatie port van Control: Ultimate Edition aangekondigd, die het basisspel en zijn twee uitbreidingen bundelt, met een teaservideo die laat zien hoeveel beter de game werkt met de toegevoegde kracht van PlayStation 5 en Xbox Series S/X.

De korte video, opgenomen op een PS5, biedt slechts een deel van een grotere showcase-trailer die ergens in de nabije toekomst zal verschijnen. Het komt echter duidelijk naar voren, vooral in hoe soepel de menunavigatie is. Dat klinkt alledaags, maar elke Control-speler op de console kan getuigen van hoe pijnlijk traag de menu’s zijn (zelfs op Xbox One X), dus dit is eigenlijk best spannend. Ultimate Edition op huidige consoles hebben een prestatiemodus van 60 fps en een grafische modus van 30 fps met ray tracing.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.