Home » CD Projekt Red geeft update over Cyberpunk 2077-terugbetalingen

CD Projekt Red geeft update over Cyberpunk 2077-terugbetalingen

CD Projekt Red heeft door middel van een tweet een update gegeven over de Cyberpunk 2077-terugbetalingen.

CD Projekt Red zegt dat het begonnen is met het bereiken van spelers die restitutie van Cyberpunk 2077 hebben aangevraagd. De game is gelanceerd als een technische puinhoop op consoles, met name de basisversies van de PlayStation 4 en Xbox One, waardoor veel ontevreden spelers hun geld terug wilden.

De terugbetalingssituatie is zijn eigen hoofdpijn geworden, waarbij CDPR spelers eerst aanmoedigde om hun geld terug te krijgen, waardoor sommige spelers de indruk kregen dat de studio met Sony en Microsoft communiceerde om een ​​soepel terugbetalingsproces te garanderen. Een telefonische vergadering van het bedrijf onthulde dat het tegenovergestelde waar was en de studio liep een deel van die berichten terug.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.