Home » Nieuwe superhelden van Marvel komen naar Fortnite

Nieuwe superhelden van Marvel komen naar Fortnite

Black Panther en Captain Marvel zijn binnenkort beschikbaar in Fortnite.

Epic Games en Marvel werken opnieuw samen om nieuwe helden en schurken naar de Battle Royale-ervaring te brengen. Als je je nu aanmeldt bij de game, kun je het tijdelijke Marvel Royalty & Warriors Pack kopen voor €24,99. Het pakket bestaat uit skins van Captain Marvel, Black Panther en Taskmaster.

Bovenop de nieuwe personages kun je door de Wakanda Forever-missies te voltooien de Wakandan Salute-emote ontgrendelen, die je in de trailer hierboven in actie kunt zien.

Epic en Marvel’s samenwerking begon met een Thanos-evenement in 2018 en is sindsdien geëxplodeerd met een groot aantal herkenbare Marvel-helden, waaronder Captain America, Wolverine, Iron Man, Deadpool en meer.

Hoewel Fortnite zojuist een seizoen heeft afgesloten dat aandachtig was gericht op Marvel-personages (inclusief Galactus), combineert het nieuwste seizoen verschillende universums en zie je nu Captain Marvel en The Mandalorian beschikbaar als nieuwe skin-opties.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.