Home » BlizzConline-schema onthuld

BlizzConline-schema onthuld

Het schema van BlizzConline is eindelijk bekendgemaakt.

Ben je klaar voor BlizzCon? Vanwege Covid-19 zijn veel evenementen van het afgelopen jaar en dit jaar verschoven naar de digitale arena, en het jaarlijkse evenement van Blizzard valt in die ruimte. Dit jaar staat het evenement bekend als BlizzConline. Op 19 en 20 februari kun je het hele evenement digitaal bekijken. Nu het evenement binnenkort van start gaat, is het schema op de officiële website geplaatst, die je hier kunt bekijken.

Met veel BlizzCon-schema’s kan het moeilijk zijn om te zeggen waar de grote onthullingen zullen plaatsvinden. Omdat het evenement van dit jaar volledig digitaal is, zijn er geen mysterieuze tijdblokken die enkele grote aankondigingen kunnen verbergen. Met de laatste BlizzCon als gastheer voor een aantal enorme titels zoals Diablo IV en Overwatch 2, beide in speelbare vormen, zijn spelers zeker op zoek naar updates over de grote games, of het nu gaat om releasedata, gameplay-updates of andere details. Onlangs werd onthuld dat Overwatch 2 en Diablo IV naar verwachting beide dit jaar niet zullen landen. Merk op dat er een groot rondetafelgesprek met ontwikkelaars op de agenda staat voor Diablo IV, samen met een paar “What’s Next” -aanbiedingen van elk groot IP-adres. En ja, ik kijk echt uit naar Diablo Immortal.

Naast de nieuwe, volgende en aankomende functies zijn er verschillende competitieve evenementen die ook fascinerend moeten zijn om te bekijken. Er is een Hearthstone: Battlegrounds-tentoonstelling waar ik zeker op ga afstemmen, want het is een van mijn favoriete modi (het is eigenlijk gewoon een heel ander spel) in Hearthstone. Alles is onderverdeeld in kanaal en fase, dus je kunt je richten op de titels waarin je het meest geïnteresseerd bent na de openingsceremonie.

Vaak bevinden de grootste onthullingen zich tijdens de openingsceremonie, dus als je niet van plan bent om naar je favoriete games te bellen, is dat het deel van de show dat je zeker niet wilt missen. Terwijl de andere delen van de show voornamelijk voor superfans zijn die op zoek zijn naar de exacte details, zullen we tijdens de openingsceremonie de grootste aankondigingen horen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.