Home » Data E3 2023 aangekondigd

Data E3 2023 aangekondigd

De E3 keert volgend jaar terug.

In maart kondigde de Entertainment Software Association (ESA) aan dat E3 volgend jaar zou terugkeren als een persoonlijke show na de annulering van de 2022-editie . We weten nu de data van het evenement en hoe het zal worden gestructureerd.

E3 2023 vindt plaats in het Los Angeles Convention Center van dinsdag 13 juni tot en met vrijdag 16 juni. Digitale presentaties, zoals de jaarlijkse persconferenties van eerste en derde uitgevers, vinden een paar dagen eerder plaats, beginnend op 11 juni.

De ESA stelt ook dat de show aparte toegangsdagen zal hebben voor professionals uit de industrie en het grote publiek. E3 Business Days, bedoeld voor ontwikkelaars, uitgevers en pers/media, vinden plaats op 13-15 juni. Mediaregistratie opent in december.

Van 15-16 juni zijn er E3 Gamer Days, waar fans worden toegelaten tot de beursvloer. Er is op dit moment geen datum voor openbare registratie. Sinds de E3 in 2017 voor het eerst zijn deuren opende voor fans, hebben professionals en het publiek de hele show grotendeels met elkaar vermengd, wat problemen heeft veroorzaakt op het gebied van publieksverkeer. E3 met hetzelfde indelingsformaat als evenementen zoals Tokyo Game Show zou dat probleem moeten verhelpen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: