Home » PlayStation Play At Home keert volgende maand terug met meer gratis games en anime

PlayStation Play At Home keert volgende maand terug met meer gratis games en anime

Sony heeft de terugkeer van het Play At Home-initiatief van PlayStation bevestigd.

De aankondiging begon met een kleine terugblik op 2020 en de impact die de wereldwijde pandemie had op veel gemeenschappen, waaronder de onze. Het is te wijten aan deze “historische tijden” die Sony terug wilde geven aan spelers, door fans “iets om naar uit te kijken en nog een reden om veilig sociaal afstandelijk te blijven”, terwijl de inspanningen worden voortgezet om terug te keren naar een of andere vorm van normaliteit. Om de veiligheid aantrekkelijker te maken, biedt Play At Home gratis games om van te genieten en andere vormen van entertainment voor de maand maart.

In april 2020 werd het Play At Home-initiatief gecreëerd, dat zowel Uncharted: The Nathan Drake Collection als Journey aanbiedt als de aangeboden freebies. Jim Ryan, president en CEO van Sony Interactive Entertainment, zei in zijn aankondiging dat “ik graag denk dat ze hebben geholpen het jaar een beetje gemakkelijker te maken.” Terwijl de invloed van de pandemie zich blijft verspreiden, gaan Ryan en co. hebben besloten dat het de hoogste tijd was om dit programma terug te brengen.

Het 2021 Play At Home-initiatief gaat officieel van start op 1 maart en loopt tot juni. Dit is volgens Sony waar PlayStation-fans de komende maanden naar uitkijken:

Ratchet & Clank PS4 is vanaf 1 maart gratis beschikbaar via de PlayStation Store. Dit begint op 1 maart en wordt tot 31 maart tegelijkertijd als gratis spel aangeboden. Zodra spelers de game hebben verzilverd, mogen ze het houden.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.