Home » Halloween Terror-evenement keert terug naar Overwatch

Halloween Terror-evenement keert terug naar Overwatch

Het jaarlijkse Halloween-evenement is binnenkort weer beschikbaar in Overwatch.

Blizzard heeft vijf nieuwe legendarische skins gemaakt voor Halloween Terror 2021: Draugr Reinhardt, Satyr Lucio, Vampire Bat Echo, Coffin Bastion en Vampire Hunter Brigitte. Spelers kunnen ook drie nieuwe epische skins ontgrendelen (Skeleton Genji, Einherjar Zarya en Clown Roadhog) door elke week games te winnen in de gamemodi van Overwatch . Details over hoe je die epische skins en andere cosmetica kunt ontgrendelen, vind je hieronder.

Halloween Terror loopt tot 2 november in Overwatch.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: