Home » Mighty Thor: Jane Foster komt binnenkort naar Marvel’s Avengers

Mighty Thor: Jane Foster komt binnenkort naar Marvel’s Avengers

Volgende week krijgen we gameplaybeelden te zien van Mighty Thor: Jane Foster in Marvel’s Avengers.

Crystal Dynamics kondigde in april aan dat de volgende held van Marvel’s Avengers Jane Foster als de Mighty Thor zou zijn. Een nieuwe War Table-blogpost noemt de datum waarop fans de Goddess of Thunder in actie zullen zien.

Markeer maandag 27 juni in je agenda als de datum om een ​​War Table Deep Dive te zien waarin Jane’s krachten en capaciteiten worden beschreven. Jane zal beschikbaar komen als onderdeel van de 2.5-update, die slechts een dag later op 28 juni arriveert. Dat zou de fans moeten wekken voor de door Noorwegen aangedreven terugkeer van het personage in de komende Thor: Love & Thunder , die op 8 juli in de bioscoop verschijnt.

Het zal interessant zijn om te zien hoe Crystal Dynamics de bewegingen van Jane onderscheidt van die van Thor. In de strips bezat Jane alle capaciteiten van Thor tijdens haar tijd als de godin van de donder. Het enige opvallende verschil was haar vermogen om Mjolnir met meer controle en creativiteit te manipuleren (vooral bij het gooien) dan haar voorgangers, dus dat is iets waar de studio zeker op kan aanscherpen en uitbreiden.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: