Home » Marvel’s Midnight Suns uitgesteld

Marvel’s Midnight Suns uitgesteld

Marvel’s Midnight Suns komt nu ergens binnen het fiscale jaar 2023 uit.

Marvel’s Midnight Suns, de aankomende op kaarten gebaseerde strategie-RPG van Firaxis, is getroffen door zijn tweede vertraging. Een Take-Two- inkomstenrapport onthulde dat de game van 7 oktober was verschoven naar een niet-gespecificeerde release in het fiscale jaar 2023. Dat betekent dat het nu ergens vóór 31 maart 2023 zal aankomen.

Het Twitter-account van de game bevestigde de vertraging met een bericht, hieronder ingesloten, dat ook onthulde dat de game nu een gespreide release zal hebben. Midnight Suns komt binnen het fiscale jaar als eerste naar PS5, Xbox Series X/S en pc. De PS4-, Xbox One- en Switch-versies komen enige tijd daarna aan.

Hoewel Midnight Suns slechts een tegenslag van maximaal vijf maanden zal krijgen (tenminste voor de huidige generatie) en technisch gezien nog steeds in 2022 zou kunnen aankomen, is het toch teleurstellend om te zien dat het nog een vertraging oploopt. De game werd bijna een jaar geleden voor het eerst aangekondigd op de Gamescom van vorig jaar. Het sierde de cover van Game Informer die maand en was voor het eerst gepland voor maart voordat het werd uitgesteld tot oktober. Een heruitvinding van de Rise of the Midnight Sonskomische gebeurtenis, besturen spelers een team van occulte helden zoals Blade, Magik en Nico Minoru en Avengers zoals Iron Man, Captain America en Spider-Man om te strijden tegen Lilith, de moeder van alle demonen. De turn-based gevechten van Midnight Suns maken gebruik van een kaartsysteem voor het selecteren van commando’s, en tussen de gevechten door verkennen spelers een hoofdkwartier waar ze kunnen socializen en een band kunnen opbouwen met hun teamgenoten.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: