Home » My Hero Ultra Rumble krijgt een open bèta

My Hero Ultra Rumble krijgt een open bèta

My Hero Ultra Rumble houdt een open bèta die op 25 mei begint.

De game bevat wedstrijden voor 24 spelers, verdeeld in acht teams van drie, waarbij spelers hun favoriete helden en schurken uit de franchise selecteren en profiteren van hun verschillende unieke vaardigheden. Je kunt je vaardigheden ook upgraden met pick-ups op de kaart en je teamgenoten ondersteunen als dat nodig is.

De aankomende bèta is alleen voor PlayStation 4 (speelbaar op PlayStation 5), maar de game staat ook gepland voor release op Xbox, Switch en pc. Bandai Namco heeft nog geen echte releasedatum voor de game, maar hij zal gratis te spelen zijn wanneer hij officieel wordt gelanceerd.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.