Home » Tweede seizoen Arcane komt naar Netflix in november 2024

Tweede seizoen Arcane komt naar Netflix in november 2024

Netflix kondigt aan dat seizoen 2 van de geanimeerde serie ‘Arcane’ van League of Legends volgend jaar op de streamingdienst verschijnt.

Het beklijvende verhaal van de zussen Vi en Jinx in de high-tech utopische stad Piltover en zijn duistere onderwereld Zaun raakte zowel fans als niet-League of Legends liefhebbers. Het eerste seizoen, uitgebracht in november 2021, kreeg lovende kritieken. Nu is bevestigd dat Arcane Seizoen 2 zijn debuut maakt op Netflix in november 2024.

Netflix heeft ter gelegenheid van dit nieuws een korte teaser vrijgegeven met Jinx in de hoofdrol. De serie, met stemacteurs zoals Hailee Steinfeld, Yuri Lowenthal, Ella Purnell en meer, biedt kijkers nog een jaar de tijd om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen – een must-watch voor nieuwkomers en fans.

In de tussentijd is een Jinx-kampioenskin van League of Legends toegevoegd aan Fortnite als viering van Arcane. Ook publiceerde Game Informer een recensie van Ruined King: A League of Legends Story. Interesse in meer League of Legends-content? Check dan ook Convergence: A League of Legends Story.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: