Home » Nintendo Switch 2 naar verwachting in maart 2025 gelanceerd

Nintendo Switch 2 naar verwachting in maart 2025 gelanceerd

Volgens diverse bronnen, waaronder Eurogamer, VGC en Bloomberg, wordt de release van de Nintendo Switch 2 verwacht in maart 2025.

Verschillende bronnen, waaronder Eurogamer, VGC en Bloomberg, melden dat de Nintendo Switch 2 naar verwachting in maart 2025 wordt uitgebracht. Nintendo lijkt te streven naar een ruime line-up van titels bij de lancering, wat de mogelijke vertraging naar het volgende jaar kan verklaren. Eerdere geruchten wijzen op een aantal kenmerken van de Nintendo Switch 2, waaronder een 8-inch LCD-scherm en mogelijk backwards compatibility.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.