Home » De limited bèta van Xbox Cloud Gaming komt morgen naar Windows 10 en iOS-apparaten

De limited bèta van Xbox Cloud Gaming komt morgen naar Windows 10 en iOS-apparaten

De limited bèta van Xbox Cloud Gaming komt morgen naar Windows 10 PC’s en Apple telefoons en tablets.

Vandaag kondigde Catherine Gluckstein, VP en Head of Product, Cloud Gaming bij Microsoft, aan dat Xbox Cloud Gaming vanaf dinsdag 20 april in limited bèta wordt gelanceerd in Chrome- en Edge-browsers voor Windows 10 PC’s en de Safari browser voor mobiele telefoons en tablets van Apple via xbox.com/play. Dit begint als een beperkte bètaversie die alleen op uitnodiging beschikbaar is voor Xbox Game Pass Ultimate leden terwijl we de ervaring testen, leren en herhalen op basis van feedback van deelnemers.

De uitnodigingen worden morgen uitgerold voor geselecteerde Xbox Game Pass Ultimate leden; we zullen in de loop van de tijd meer uitnodigingen sturen in de 22 ondersteunde landen. In de vroege stadia van de bèta zullen we ons concentreren op het verfijnen van functies en het creëren van een consistente ervaring op verschillende platforms, terwijl we ervoor zorgen dat games optimaal presteren.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.