Home » Fortnite: Chapter 3 eindigt volgende maand

Fortnite: Chapter 3 eindigt volgende maand

Het einde van Fortnite Chapter 3 nadert nu Epic Games heeft onthuld dat het finale-evenement volgende maand zal plaatsvinden.

Meer specifiek vindt het finale-evenement plaats op 3 december. Dit nieuws werd onthuld door middel van een titelkaart die werd geplaagd aan het einde van de Fortnite Champion Series, die dit weekend plaatsvond, zoals gerapporteerd door Eurogamer. Je kunt de titelkaart bovenaan dit verhaal zien, als je nieuwsgierig bent.

Helaas is dat alles wat Epic Games plaagde in termen van het einde van Fortnite’s Fracture-tijdperk. Wat betreft wat Chapter 4 te wachten staat of hoe dit finale-evenement eruit zou kunnen zien, dat blijft onbekend. Gelukkig hoeven we niet al te lang meer te wachten, want het evenement begint over een paar weken.

Als het zoiets is als eerdere Fortnite-hoofdstukfinales, verwacht dan enorme PvE-gevechten over het eiland, veel spektakel, een opwindende conclusie en natuurlijk wat downtime terwijl de game zich voorbereidt op de lancering van het volgende hoofdstuk.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: